Sunday, 24 February 2013

::: My Baby :::

Hai semua....hari ni aku nak share pasal kandunganku yang dah masuk 34 minggu ni...emmm  dah tak lama dah ni...harap2 sume OK....huhuhu...

18hb Februari aritu aku kena jumpa Dr Pakar kat Kuala Kubu Baru coz gula tinggi mase minum air gula aritu (Baca .:::Gula Oh Gula Part 2:::). Dr tu pun pelik nape aku kena refer pada die coz monthly bsp Ok jer...Tapi bagus jugak klinik kesihatan yg aku selalu check up tu...die concern dgn pesakitnye...So far semuanye OK...

Balik dari hospital aku ajak husband aku pergi Aniza Medical Centre (AMC) kat Bukit Beruntung...saje nak scan 4D plak...ni kali kedua aku pergi...1st time pergi mase kandungan aku 20minggu....Susahnye nak dapat tgk muke baby..lama jugak la Dr Aniza tu nak cari...siap goncang2 perut aku...tangan baby tutup muka...huhu..Tapi Dr. ni bagus...die cari jugak sampai dapat..and finally dapat gak tgk muka baby..siap package tgk die menguap...so cute...Alhamdulillah skang dah 2.59kg =)

Zaman skang semuanye canggih2...baby tak keluar lagi pun dah dapat tgk...tapi pape pun semuanye ketentuan Allah..maybe tgk lain and yang keluarnye nanti mungkin jugak lain..cume rase seronok dapat tgk baby kite especially this is my 1st baby..so excited...Hopefully sume ok..InsyaAllah baby girl..Jom! aku share gambar baby aku =)

My Baby - 20 weeks

My Baby - 34 Weeks

Di AMC ade jugak bagi VCD...kalo ade antara korang yg berdekatan dengan Bukit Beruntung..aku suggest korang pergi AMC..sangat puas hati =)

video

4 comments:

  1. berapa charge untuk scan 3D ye dekat amc?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lianalara aritu saya pegi dalam awal tahun 2013 semua skali RM160

      Delete
    2. Kalo lianalara nak cube col dulu pun bleh..numnye 03-60281910 rasenye masih valid lagi num ni =)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete