Wednesday, 4 March 2015

::: MAKAN KE TIDUR TU? :::

Hai uools...hari ni share cite skit pasal ci cilik Zahra ni..Last weekend kami pergi Melaka untuk dapatkan rawatan alternatif untuk abah (before ni aku ade post pasal penyakit abah aku)..so kami bermalam di Bayou Lagoon Resort..amik apartment 3 bilik..ok..kite review skit pasal hotel..aku book melalui agoda (tapi musykil skit sebab harga agoda guna hp and guna komputer ade beza RM5..means yg thru hp dpt kurang RM5) so far..aparmtnye ok..cantik..besar..bersih..aku request untuk water theme park view and xtau le kebetulan or mmg dieorg fulfillkan request aku tu..hihi


Lobi hotel..cantiknyeee kalo dapat bangku tu letak kat umah..persis permaisuri..hihi

Dihadapan lobi hotel

So kami dapat water theme park view and 2nd floor..sesiapa nak bawak family bercuti cuti2 sekolah ni pada aku sgt recommended..theme park die mmg besar..mase aku pergi bukan cuti sekolah so tak berapa ramai..tapi kalo cuti sekolah rasenye mau ramai org pegi situ..so korang kena take note perkara ni..bukan ape nnt xpuas nk main@mandi if too many visitors..huhu

Balcony hotel..water theme park view..yg korang nmpk tu utk kids

Oh! ye..tiket memg included mase tempahan aritu and die bagi untuk 2 hari (sabtu & ahad)..untuk apartment 3 bilik die bg 6 free ticket..but ari ahad tu pagi2 lagi kami dah check out so tiket yg ari ahad tu kami bagi pada guard untuk kasi (kalo die jual terpulang pd die) kat visitors yg datang..Cume satu je aku xberapa puas ati sebabnye lif die sgt kecik..bayangkan la lif kecik org ramai..jenuh jgk nak tggu..luckyly aku dpt 2nd floor..so menggigihkan diri nek tangga (kurus hakak uols..hihi)..so korang take note yg kedua pasal lif tu ok?bygkan cuti sekolah and korang dapat floor yg tinggi..ngeh3..mmg slim uols nnt..hahahah

putri cilik & pak longnye

Us =)

Me & her
Hah! ape kena mengena cite panjg2 di atas dengan tajuk entry aku ni kan??hihihi..sori ter review pnjg sgt..huhu..tajuk di atas tu nak cite pasal on da way balik dari melaka tu..si kecik zahra ni..bangunnye seawal pagi..dah tu bile dah tengah hari die dah mengantuk plus perut pun lapar jgk kot..b4 ni aku tgk kat youtube adegan tido sambil makan ni..tapi aritu terjadi kat puteri cilik aku tu...mmg nak tergelak betul..hahahaha..bukan senang nak dapatkan moment2 mcm ni kan?jom layan sat video ni =)

video

Daaaa...

2 comments:

  1. Replies
    1. cutinye apenye zaila...bawak abah g berubat..2ari 1 malam je pun..xrase mcm bercuti pun..huhu

      Delete