Saturday, 24 September 2016

Selfie & Shopping

Assalammualaikum....


That was my view right now as i'm trying to think what the topic should i share in my blog right now. Emmmm disebabkan ini adalah hari terakhir konvokesyen apa kata aku share sikit beberapa keping gambar yang kami ambil pada sesi pagi tadi heh heh heh

Oh! ye tak lupa juga nak upload gambar soping di tapak pesta konvo tadi. Kan semalam aku dah kata before ni memang tak berkesempatan untuk jalan2 kat sana so pagi tadi sebaik saja perarakan semua masuk ke dewan kami semua berselfie2 dan aktiviti seterusnya adalah soping! muahahaha

Kesimpulannya tapaknya idok le beso mana pun tapi banyak jugak la sumbangan yang telah aku bagi pada peng'gerai2' tadi hahahaha

So tak payah tulis panjang2 jom layan gambar2 aku eh! kami ;-)











Selfie dulu sementara tunggu yang lain2



Penyerahan tugas. Actually penyerahan patut thn lepas.
Poyo je semua  hahaha

sebahagian AJK Istiadat & Perarakan

Baru masuk tapak :-)

Keluar bersama hasil tangkapan hahaha :-)
Panjang umur berjumpa lagi di next konvokesyen tahun depan...

Daaaa.......


No comments:

Post a Comment